D&M Warmtetechnieken
D&M Warmtetechnieken Wie zijn wij
D&M Warmtetechnieken Wat doen wij
D&M Warmtetechnieken Verwarming
D&M Warmtetechnieken Sanitair
D&M Warmtetechnieken Ventilatie
D&M Warmtetechnieken Centraal Stofzuigsysteem
D&M Warmtetechnieken Links
Contacteer D&M Warmtetechnieken
 

Werking van een centraal stofzuigsysteem

De motorunit wordt geplaatst in de garage, kelder of berging. Deze motor staat via een antistatisch buizensysteem in verbinding met de zuigcontacten in de verschillende leefruimtes. Door de efficiënte plaatsing van de zuigcontacten en de lengte van de stofzuigslang (9,5 lm) zijn er ongeveer 4 tot 6 zuigcontacten nodig voor een gemiddelde woning.

Een zwakstroomdraad verbindt de zuigcontacten met de motorunit. Wanneer de stofzuigslang in het zuigcontact wordt gestoken kan men via een aan/uit schakelaar op de handgreep van de slang, bij ons standaard voorzien, het systeem aan -en uitschakelen.

Zo maakt u uw woning op korte tijd geheel vrij van stof en onaangename geurtjes. Het stof wordt opgevangen in de container die zich onderaan de motorunit bevindt. Deze container met een inhoud van 30 liter en voorzien van een doorkijkvenster hoeft u slechts een 2 keer per jaar te ledigen.

D&M Warmtetechnieken Centraal Stofzuigsysteem D&M Warmtetechnieken Centraal Stofzuigsysteem D&M Warmtetechnieken Cyclovac centraal stofzuigsysteem